Fernanda bezig met teksten schrijven voor haar blog

Hi!

Nu ben je natuurlijk nieuwsgierig wie het brein achter deze blog is. Tijd mezelf eens kort, maar krachtig voor te stellen.

Mijn naam is Fernanda en ik ben bezig om mijn leven naar de next level te brengen. Want al lijkt het dat het altijd bij iedereen fantastisch goed gaat, ik kan je garanderen dat iedereen een moment in zijn of haar leven heeft van een ommekeer. Midlifecrisis, twijfels of je nog het nog wel leuk vind wat je doet. Allemaal ervaren we alles op onze eigen manier. Mooie fases zijn dat, want daarin ga je op zoek naar jezelf. Ga je eens goed om je heen kijken wat je nu eigenlijk aan het doen bent. 

Een jaar geleden was ik even de kluts kwijt, zoals velen van jullie vast herkennen was de pauzeknop van de corona niet heel prettig.

Jaren vol met passie en liefde al mijn energie in mijn dansschool gestoken, in mijn werk. Maar ook in mijn gezin, in mijn sociale leven. Vooral bezig met het empoweren van anderen mensen, voor anderen een mooi resultaat neerzetten.. en toen… toen was de energie op!

Nou wat doe je dan? Dan ga je op zoek naar nieuwe energie en dat is niet te koop in een potje. Meditaties, ochtend- en avondrituelen, schrijven, journalen, online cursussen voor zelfliefde, voor meer zelfvertrouwen, voor werken aan je business. Boeken gelezen over persoonlijke ontwikkeling. Seminars, webinars. En wat ik ook deed, eigenlijk kwam er uit alles hetzelfde.

Wie ben ik en wat wil ik? Wat maakt MIJ gelukkig, waar word IK blij van.

Video Business School

In 2022 stapte ik in bij de Video Business School van Zarayda Groenhart. Een mooie powervrouw die goed weet wat ze wil en wat ze doet. Geen idee waarom, maar iets in mij zei dat ik dit moest je doen. Een behoorlijke investering, maar het was erop of eronder. Want Fernanda was moe, Fernanda kon niet meer nadenken en Fernanda was niet blij. Dan kom je bij het punt: Noodzaak!

Nog steeds zit ik midden in dit proces, maar ik heb al zoveel geleerd. Ik ben in actie gekomen door met nog een businesscoach in zee te gaan. Dat was de eerste stap richting zichtbaar zijn. Ik ben gestart met video’s maken en maakte hiermee de keuze om mezelf niet meer te verstoppen. En uiteindelijk durfde ik mijn vraag hardop te stellen in de community die daar bij hoort. De simpele vraag, welke keuze moet ik NU maken om verder te kunnen.

Het leven is een proces van allemaal kleine verhalen. En wanneer je zichtbaar bent, ga je deze verhaaltjes druppelend de wereld in brengen. Ik vind dat leuk, ik hou ervan om mijn proces te delen om zo nieuwe kansen en uitdagingen op mijn pad te creëren. Ik geloof erin dat wat je zaait, je ook zal oogsten.

INFLUENCER IN DE MAAK

En nu ben ik hier, ben ik jou aan het vertellen wie ik ben en wat ik doe. Ik ben Fernanda, ik inspireer, ik motiveer en ik breng je in beweging. Mentaal en fysiek, want die combinatie vind ik echt geweldig. Ik geef danslessen, stuur mijn team aan, ik coach vrouwen om nieuwe energie terug te winnen EN ik ben influencer in de maak. Ik schrijf blogs, post video’s op Instagram en ben bezig met mezelf op de kaart te zetten. Sommige dingen zijn al realiteit en sommige dingen zijn mijn verlangens. En ook die zet ik hier nu op ‘papier’. Ik maak ze echt, ik geloof ze en handel er naar.

Mijn Dromen en Verlangens..

  • Een eigen Notebook met de hashtag #byfernanda
  • Een eigen Planner met de hashtag #byfernanda
  • Mooie workshops geven om vrouwen te laten ervaren hoe mooi en goed ze zijn
  • Spreken op een groot event
  • Artikelen schrijven voor inspirerende bladen
  • Te gast zijn in de podcast van Zarayda, als die ondernemer die instapte bij de VBS en uiteindelijk door de zin ‘ik wil beroemd worden’ haar pad vond en het icoon werd die ze wilde zijn.
  • Een blog die wekelijks door duizenden vrouwen wordt gelezen
  • Een tweede huisje in Spanje
  • Vloeiend Spaans spreken
  • …..

Zie je, mijn lijstje is lang genoeg. Je mag dromen, je mag groots denken EN je mag groots doen! Laat je inspireren, blijf geloven in jezelf en maak het leuk! En vergeet niet, je mag het ook samen doen!

Do What You Love & Love What You Do