¡Hola!

Wat leuk je hier te zien! Voel je vrij en welkom een kijkje te nemen bij hetgeen waar jouw interesse ligt. Misschien wil je ergens aan werken, iets bij leren of gewoon lekker even rondneuzen. Doe wat je blij maakt! En mocht je wat tijd over hebben, probeer dan zeker even een lekker recept voor de positieve boost energie. (binnenkort online!)

Even kort over mezelf, ik ben iemand die dol is op teveel dingen! Tegenwoordig is ‘alles’ mogelijk, zijn er zoveel manieren om jezelf uit te dagen en om ergens aan te werken. Maar altijd komt de welbekende vraag: “wat is de beste keuze?”, “Wat is de beste manier”… Nou, ik heb voor mezelf besloten dat deze niet bestaat haha. Als je net als ik een ‘ik vind alles leuk’ persoon bent, herken je vast deze struggle. Het verdelen van je tijd of belangrijker nog, het zo nuttig mogelijk besteden ervan. Wat heeft prioriteit en wat kun je nog gerust een weekje opschuiven. Inmiddels ben ik 33 jaar en nog steeds leer ik iedere dag bij. In de wereld om me heen, de wereld online, overal ga ik op zoek naar motivatie en inspiratie. En hoe vaker ik dat doe, hoe enthousiaster ik word. Dus waarom dan niet mijn ervaringen delen met jullie? Soms heb je net even een andere kijk nodig, een ander advies of die tip waar je al zo lang naar op zoek bent.

~~~~~~~~

Iets waar ik momenteel veel aan werk is een gezondere levensstijl en dan vooral op het gebied van voeding en mentale gezondheid. De balans vinden in jezelf. En nee, dan bedoel ik niet jezelf ‘straffen’ en alles verbieden wat ‘slecht’ is, maar die geweldige leuke manieren die er zijn om het soms voor jezelf net iets leuker te maken, om jezelf de extra uitdaging te geven. Een zet in de goede richting, een wat lagere drempel, waardoor het haalbaar wordt. Ben ik een pro, ben ik hoog opgeleid, nee hoor, gewoon een simpele meid die soms ook door de bomen het bos niet meer ziet. Op welk gebied dan ook. Mijn visie is dat je nooit uitgeleerd bent, wanneer je openstaat voor vernieuwing, voor nieuwe kansen, voor nieuwe uitdagingen, dan is er altijd een weg. En als je net als ik af en toe een klein beetje eigenwijs bent, gaat dat zeker lukken. Hetgeen vinden waardoor jij beter in je vel komt te zitten, je humeur beter wordt en alles om je heen er een stuk positiever uit gaat zien.

Zoals ik al vertelde ben ik een persoon die veel leuk vindt, vooral creatief bezig zijn is iets waar ik erg blij van wordt. Niet met vouwblaadjes, wol en lijm hoor 😉 Maar creatief in het actief zijn. Mocht je nog een klein beetje energie over hebben en toch graag willen weten wat ik in het dagelijkse leven zoal doe. Lees dan nog even een paar regels verder (ik beloof je, we zijn bijna klaar). Als eerste vind ik schrijven onwijs leuk (zoals je vast al wel gemerkt hebt haha) en hoe raar het nu misschien gaat klinken. Hier doe ik het minste mee… Want ja, daar moet ik nog steeds extra ’tijd’ voor maken, want “alles is leuk!

~~~~~~~~

Maar wat doe je dan wel Fernanda? In het dagelijkse leven ben ik trotse eigenaresse van een dansschool, Dance by Fernanda. Met veel passie en liefde ben ik bevoorrecht dat ik al vele jaren hetgeen mag doen waar mijn grootste passie ligt. Dansen en muziek. Motiveren en inspireren, iedere dag proberen om aan jong en oud mijn passie voor het dansen over te brengen. Altijd easy? Nee zeker niet, maar geloof me, het is en blijft fantastisch! Hoe gaaf is het als je van je hobby je beroep hebt kunnen maken. Dus met alle liefde maak ik daar heel veel tijd voor vrij.

Nu ga ik uiteraard niet alles opnoemen wat ik leuk vind of waar ik blij van wordt, maar één ding mag ik zeker niet vergeten. En ga je ook zeker in mijn blogs terug zien komen. Mijn passie voor het Spaans. Met een stukje Spaans in mijn bloed heb ik er altijd van gehouden, de Spaanse cultuur en vooral de in mijn oren klinkend prachtige taal. Dus mocht je af en toe een Spaanse kreet voorbij zien komen, vind ik leuk! Inmiddels 3 jaar bezig met het leren van ervan en wil graag mijn ervaringen met jullie delen. Want ook hiermee gaat het met ups & downs. Zo frustrerend soms! Om welke taal het ook gaat, het leerproces blijft hetzelfde en iedereen struggled met dezelfde frustraties 🙂 Dus wie weet heb ik voor jou de gouden tip 🙂

~~~~~~~~

Kortom, ik probeer zoveel mogelijk te genieten van alles om me heen en het van een positieve kant te bekijken. Soms lastig, soms heel fijn. Met een creatieve mind altijd bezig en altijd op zoek. Nieuwe uitdagingen, nieuwe doelen en het soms net even iets anders doen als de rest.

Probeer jezelf te zijn, geef jezelf een stukje van een gezonde levensstijl en zoek die balans. Doe wat jou gelukkig maakt. Probeer de factoren te gebruiken welke daar een positief effect op hebben, welke dat zijn, dat kun je lezen op deze site. Maak er je eigen variatie van, gebruik je eigen ingrediënten en jouw levensstijl is geboren.

Kun je dat benoemen in één zin…? Gewoon lekker jezelf zijn, leren loslaten en bewust worden van alles om je heen. Maar het allerbelangrijkste, nooit vergeten om te genieten!

Have fun & Enjoy! –> ¡Disfrutala!

~~Todo en esta vida es temporal, si las cosas van bien. Disfrútalas. Si las cosas van mal, no te preocupes.
Nada es para siempre ~~

 

Disfrutala-About-me