Tekstposter Desenio: Choose a Happy Life
Lifestyle

Plezier hebben in wat je doet | Choose a Happy Life

PLEZIER en het jezelf niet te moeilijk maken..
Genieten van alles wat er is en vanuit daar werken aan je dromen en doelen.

Eén van mijn diepe verlangens is om consistent te bloggen. Waarom? Word ik blij van, werkt ontspannend en ik ben er goed in. Ik hou van schrijven, wil graag alles wat ik te vertellen heb met jou te delen. Toen ik hier een aantal jaren geleden mee begon ging het vanzelf. Verhalen kwamen naar boven en binnen no-time had ik mijn eerste artikelen en columns online staan. Wat een geweldige bezigheid!

Maar de afgelopen (laten we zeggen) jaren heb ik me teveel heb laten afleiden door alles om me heen en daardoor lukte het me niet meer om echt vanuit mezelf te schrijven. Vanuit die passie die ik diep van binnen (nog steeds) heb. Zoveel kijken naar anderen, waardoor je niet meer weet wie je zelf bent en dus ook niet wat je daadwerkelijk wilt schrijven. Er was simpelweg geen ruimte meer in mijn hoofd voor nieuwe creativiteit. Of zoals ik het zelf altijd benoem, het stroomt niet…

Innerlijk Geluk

Ik hou van maken, ik hou van creëren, maar wel op mijn eigen manier en met plezier. En hoe meer ik mezelf ging verdiepen in hoe anderen dit deden, hoe meer ik van mezelf af kwam te staan. Het is leerzaam, dat sowieso. Online coaches, trajecten, cursussen, alles kan tegenwoordig online. Maar jeetje.. wat is de keus enorm!  En hoe weet je nu wanneer iets echt bij je past en of je het daadwerkelijk nodig bent. (Hallo slimme ‘marketing’ op social media) Ik geef toe, ik vind de online wereld mega fascinerend! Zo gaaf wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is vanaf je keukentafel. Maar de kunst is wel om dit in balans te houden. Jezelf niet verliezen in al die mogelijkheden, opties en manieren. Want wie ben je dan nog zelf…? En waar ben je eigenlijk precies naar op zoek?

Ik kwam tot de conclusie dat ik vooral op zoek ben naar innerlijk geluk, hetgeen doen wat MIJ blij maakt en waar IK energie van krijg.. En dat betekende voor mij, afscheid nemen van alles wat hier geen bijdrage (meer) aan leverde.

Blijf bij Jezelf

Lieve mensen, wanneer je iets wil bereiken mag je alles van iedereen leren juist goed! Maar vergeet nooit om bij jezelf te blijven. Je bent vrij om te kiezen van wie je iets wil leren. Maar voordat je deze beslissing maakt. Luister naar je gevoel, niet naar je ego die vast wel eens in de weg staat. Doe het op je eigen manier, werk vanuit passie en maak mooie dingen.

Ik wil met deze blog en alles wat er nog uit gaat komen, jou als lezer, kijker of leerling, inspireren en motiveren. Mijn positieve energie overbrengen op jou, waardoor jij in actie komt. 

Een klein zetje in de juiste richting, het zelfvertrouwen waardoor je gaat geloven in jezelf. En het belangrijkste, jezelf laten ervaren dat genieten in leven mag en kan. En ja, natuurlijk zijn er momenten dat dit even niet lukt, zijn er uitzonderingen waarin we machteloos zijn. Maar buiten dat, mag jij werken, creëren en maken op je eigen unieke manier. Dat maakt juist JIJ. Met je eigen werk, business, expertise, talent of wat dan ook. Zolang jij in jezelf geloofd, het jezelf gunt om te mogen doen waar je blij van word, dan is er altijd een weg.

VOOR JOU

Wees uniek,
blijf bij jezelf.
Laat je inspireren
en ga voor je dromen.

Zorg voor motivatie,
zorg voor plezier.
Werk vanuit passie
en gun jezelf het vertier

Beweeg en sta niet stil,
maak kleine stapjes vooruit.
Want op een dag ga jij het zien
vind je de balans die voor JOU werkt.

Veel Liefs Fernanda

Fernanda is een creatieve en succesvolle ondernemer en sinds 2013 gebruikt ze haar dansschool 'Dance by Fernanda' als inspiratiebron EN uitlaatklep. De reis die ze aflegde in het opzetten van haar onderneming en de persoon die ze werd als (dance)teacher is een inspiratie voor velen om altijd 'dansend' door het leven te gaan en te kiezen voor hetgeen waar je blij van wordt. Ze leert jou om te handelen vanuit uniekheid, zelfliefde en performance. Met haar verhalen en praktische tips & tools zet ze je aan tot actie en binnen no-time zullen twijfels veranderen in prachtige resultaten! Haar motto: "Probeer het uit, dan weet je gelijk of het bij je past!"

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *