https://disfrutala.nl/2020/07/16/start-van-een-influencer/
Persoonlijk

Influencer

Al jaren ben ik op zoek, op zoek naar wat ik wil, wie ben en waar ik nu echt naar toe wil streven. En al twijfel ik mijn hele leven al over zoveel dingen en kan ik het mezelf soms echt heel moeilijk maken. Eén ding weet ik 100% zeker. Ik wil zichtbaar zijn en jouw motiveren en inspireren. De influencer zijn op het gebied van Happiness, Notebooks, Planners, Schrijven, Inspireren en zoveel meer. De wereld een stukje mooier maken. Ik ga jou energie geven met wat ik vertel en daardoor kom jij in beweging. Hoe? Dat gaan we uitvinden met deze blogsite. Welke ik overigens voor de tweede keer heb opgezet. 

Ik ben Fernanda, 36 jaar, al 14 jaar gelukkig getrouwd en inmiddels ons gezinnetje 2 jaar geleden verrijkt met mijn grootste vriendje Trippel de Hond.

En Trippel was serieus mijn ‘redding’ in de tijd dat het allemaal niet zo lekker liep in mijn drukke hoofdje. Creatief zijn is leuk, geeft mogelijkheden, maar kan ook zorgen voor ‘ruis op de lijn’. Teveel willen vertellen, maar niet weten waar te beginnen. Een droom van ‘beroemd zijn’ hebben, influencer om te kunnen inspireren, maar de angst voor het onbekende of meningen van anderen. Het kwam allemaal voorbij.

En juist daarom ga ik nu dit platform gebruiken om mijn proces met jou te delen. Mijn successen, mijn struggels, mijn tips en tools en niet te vergeten, de weg er naar toe. Want juist dat maakt het nu zo leuk!

Disfrutala Enjoy It

#sharetheprocess #influencer

Zoals ik al vertelde, voor de tweede keer deze blogsite. Ik wil je heel graag kort vertellen waar die naam vandaan komt. Want ook dat is iets wat ik (voor mijn gevoel) al te lang heb geparkeerd. Ik heb een liefde voor de Spaanse taal en disfrutar betekent GENIETEN. La vida is het leven. Dus lieve mensen, geniet van het leven! Disfrútala!

Soms moet je keuzes maken en eerst een paar keer vallen, voordat je weet wat het juiste pad is. En alles wat ik hier vertel komt recht uit mijn hart. Is goudeerlijk en gaat mij brengen waar ik al zo lang naar op zoek ben. Namelijk wat IK wil, wat MIJN verlangens zijn en hoe ik daar JOU mee kan inspireren en motiveren.

En op welke manier je dat ook doet, het kan en het mag! Overal is waarde en passie te vinden. Kijk eens om je heen en haal eruit wat voor jou waardevol is. Geniet van je proces, van je successen, van je groei, van alles wat je doet om jezelf te ontwikkelingen en die leuke persoon the maken. Geniet en doe dat op jouw manier. Maak het leuk, niet moeilijk!

Mijn droom van Influencer zijn..

Mij lukt het niet altijd, maar ik word me steeds meer bewust van waar ik mee bezig ben. Wat het met me doet en welke manieren voor mij werken. Ik onderzoek en ik probeer. Ik val, sta op en ik leer. En het belangrijkste is, ik geloof in mezelf, want het laatste wat ik wil is later spijt hebben van iets wat ik had willen doen, maar niet heb gedaan.. Eén van mijn gekoesterde dromen is Influencer zijn. Een powervrouw die haar volgers inspireert, maar ook zeker motiveert op een goede manier. Wie weet komt mijn Notebook waar ik al jaren van droom binnenkort wel uit… Misschien is die samenwerking, waar ik zo lang naar verlang, wel heel dichtbij. Of misschien komt die productlijn toch nog ooit op de markt…

Koester je diepste verlangens, maar negeer ze niet.

Wat ga je beleven

Misschien heb je wel gezien dat mijn website nog lang niet ‘af’ is. Klopt helemaal! Want juist het proces er naar toe om dit voor jou, maar ook voor mezelf, te creëren is precies waar het om draait! Een kijkje behind the scenes. Juist daarvan kan ik onwijs genieten. De groei die ik maak, de kleine successen die vier en alle tools waarmee ik mezelf, maar jou in beweging breng. Dat is waar ik blij van wordt, dat is waar mijn hart ligt en dat is mijn eerlijkheid.

Ik heb zoveel te vertellen, ik wil zoveel met jullie delen en ik vind dit zo’n gaaf proces! (die zin kwam even in me op, ik laat het erin 🙂

en daarom ben ik gestopt met zoeken naar de ‘perfecte’ manier en ben ik gewoon begonnen. Dus nu mijn eerste succes als influencer, WELKOM OP MIJN BLOG!

Doe er je voordeel met alles wat je leest, probeer dingen uit en ga lekker genieten. En dan zal ook jij je dromen gaan volgen! En laat me zeker weten welke weg het is geworden.

Tot snel!

Liefs Fernanda

Fernanda is ondernemer en richtte in 2013 haar succesvolle dansschool Dance by Fernanda in Rijssen op. In 2023 begon ze als startende influencer haar blog Disfrutala Enjoy it. Een blog over haar leven en het proces naar het worden van een influencer. Ze deelt ze haar kennis en ervaringen om zo vrouwen te empoweren, te inspireren en te motiveren. Haar missie is om groots te denken en groots te doen! Haar motto, maak het leuk, niet moeilijk! That's the key of Happiness

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *